Sushi Kookworkshop

Sushi Workshop

3 uur FUN!
  • Workshop Sushi Maken
€44,95
Boek direct

Kookwedstrijd

Meer variatie!
  • Kookwedstrijd 3 gangen
  • Aan tafel genieten
€49,95
Bekijk Kookwedstrijd

Fundustry Top Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco met Muffin
  • Workshop Sushi Maken
  • Extra 2 activiteiten naar Keuze
€99,95

Deze bedrijven zijn al fan!

Randstad Fan
Carrefour Fan
Bpost Fan

Genieten van een Japanse traditie!

Sushi is een typisch Japans gerecht waarbij je meestal rijst en andere ingrediënten in zeewier rolt. Er zijn verschillende soorten sushi te maken, de meest bekende is de maki rol. Als je deze netjes rolt dan komt er in het midden van de rijst komkommer, omelet, zalm of tonijn te zitten. Een andere bekende sushi is de uramaki, de binnenstebuiten. Hierbij zit het zeewier binnenin de rol en de rijst aan de buitenkant. Sushi is lekker met wat sojasaus, wasabi en gember. Tijdens de sushi cursus leer je meer over alle soorten sushi.

Coronaproof Sushi maken op 1.5 meter

Voor aanvang van de sushi workshop worden alle materialen ontsmet zodat ze goed schoon zijn voor gebruik. We werken graag buiten waar alle ruimte is om de gerechten te bereiden. Voor het bereiden van het voedsel zijn handschoenen aanwezig. Er is ook de mogelijkheid om handen en het voedsel goed te wassen. Ook het eten doen we graag buiten zodat er alle ruimte is voor iedereen om plaats te nemen. Aan de tafel staan minder stoelen dan normaal zodat we allemaal de ruimte hebben om plaats te nemen.

Zelf sushi maken

Tijdens de kookworkshop ga je zelf sushi maken. De sushi rijst bereiden we alvast voordat je komt, deze moet namelijk goed afgekoeld zijn om te kunnen gebruiken. Na een toelichting op de mogelijkheden en de recepten ga je zelf aan de slag. Je maakt onder andere tonijn sushi, maar het is ook mogelijk dit als vegetarische kookworkshop te doen. Sushi met komkommer en omelet zijn ook goed te maken.

In de kookstudio gaan jij en je vrienden of collega’s aan de slag met de verschillende recepten. Iedereen maakt verschillende soorten sushi om zo de technieken uit te proberen en onder de knie te krijgen. Als alles klaar is ga je aan tafel om de sushi op te eten.

Sushi Kookworkshop

Een kookworkshop is goed als teambuilding activiteit te doen tijdens een bedrijfsuitje. Samen in de keuken sushi maken en vervolgens aan tafel om de technieken nog eens door te spreken. In de kookstudio op onze locaties is voldoende ruimte voor grotere groepen. Durf jij je samen met collega’s te wagen aan een heerlijke sushi cursus? Wij staan klaar om je te begeleiden.

Onze coronaproof locaties

Op al onze locaties is de aankomst van groepen volledig afgestemd op de capaciteit van het gebouw. Gedoseerd worden jullie toegelaten tot een ruime ontvangstruimte waar je rustig in alle ruimte kunt plaatsnemen voor de ontvangst. Jullie drankjes en hapjes serveren we momenteel niet, maar plaatsen we op de bar. De tafels zijn extra ruim opgezet en de toiletten hebben een speciale wachtrij en worden extra vaak schoongemaakt.


Boek Sushi Workshop


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De beste uitjes vind je bij Fundustry Adventures!

Een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag organiseer je bij Fundustry Adventures! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. U geeft aan wat u wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. U hebt keuze uit meer dan 20 activiteiten als: quad rijden, slippen, offroad rijden, boogschieten, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om uw uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Dordrecht, Merksplas en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo E1614163820886