Onze scores

Fundustry Rotterdam

rotterdam-sterren-fb

Fundustry Nijmegen    Fundustry Eindhoven

sterren-nijmegen        sterren-eindhoven

Fundustry Antwerpen    Fundustry Harderwijk

sterren-antwerpen        sterren-nijmegen

 

Een greep van onze reviews

reviews-2-nodatereviews-nieuwe1

Facebook Recensies

recensies-fb-tr-nieuwfacebook-r4

 


Deze bedrijven zijn al fan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry Adventures!

Een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag organiseer je bij Fundustry Adventures! Met acht centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. U geeft aan wat u wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. U hebt keuze uit meer dan 20 activiteiten als: quad rijden, slippen, offroad rijden, boogschieten, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om uw uitje helemaal compleet te maken.

Met acht centraal gelegen locaties in Nederland, is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Dordrecht, Merksplas en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De kinderfeestje bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle kinderfeestje zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze kinderfeestje of vraag een offerte aan om zelf een kinderfeestje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo E1614163820886