Deze bedrijven zijn al fan!

Bpost Fan
Carrefour Fan
Randstad Fan

Quad rijden bij Fundustry

Met de snelle quad vlieg je over de baan, terwijl de modder je om de oren vliegt, en probeer je sneller te rijden dan je familie, vrienden of collega’s. Quad rijden is dan ook uitermate geschikt voor teamuitjes of vrijgezellenfeesten. Veiligheid staat ook bij het quad rijden voorop en onze instructeurs geven daarom duidelijke instructies zodat iedereen weet hoe hij veilig de baan op kan. Niets is zo veranderlijk als het weer in Nederland maar voor het quad rijden maakt een beetje regen helemaal niks uit. Sterker nog, hoe meer modder er op de baan ligt hoe spectaculairder!
Quad groep start

Ons quad parcours In Gouda

Op onze event locatie in Gouda (Moordrecht) hebben we twee quad tracks waar je lekker los kan gaan met onze quads. Onze quadbaan van 1530m2 bestaat uit meerdere banen waarvan de lengte varieert van 100 m tot wel 175m. Daarmee hebben we ook meteen het grootste en meest veelzijdige quad parcours van Zuid Holland. We hebben een technisch parcours, waar het draait om rijtechniek en de beheersing van de quad, en we hebben een snel parcours waar het gaat om zo hard mogelijk te rijden. Op je weg kom je allerlei obstakels tegen zoals heuvels en modderpoelen waar je je heerlijk kunt uitleven. Je kunt natuurlijk op snelheid tegen elkaar rijden maar in overleg kunnen we het quad rijden helemaal aanpassen aan jullie wensen. Geblindeerd rijden of rijden met speciale kostuums voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, alles is mogelijk. Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op.
Quad rijden Gouda


Onze quads

Op het parcours wordt gereden met supersnelle Yamaha Grizzly 350cc quads. Deze quads zijn voorzien van een een automatische versnellingsbak en zijn dus heel gemakkelijk door iedereen te besturen. Op onze locatie in Gouda hebben we meer dan genoeg quads tot onze beschikking, dus ook bij grote groepen hebben we dus altijd voldoende quads. De veiligheid van onze deelnemers staat altijd voorop en daarom worden onze quads uitstekend onderhouden. Voor dat er gereden gaat worden geven onze instructeurs alle deelnemers duidelijke veiligheidsinstructies en een veilige helm zodat iedereen veilig de baan op kan. Mocht er onverhoopt toch iets fout gaan dan kunnen de quads altijd op afstand worden uit gezet.
Quad Zuid Holland

Event locatie Gouda

Op onze event locatie in Gouda (Moordrecht) vindt u naast ons quad parcours ook een enorme slip-course een een ruime 4×4 baan. U kunt kan het quad rijden dus ook prima combineren met andere spectaculaire activiteiten zoals een slipcursus of met een stoere 4×4 de heuvels in. Dus wil je jouw teamuitje of vrijgezellenfeest compleet maken en combineren met een andere activiteit neem dan contact met ons op. Om het helemaal compleet te maken kant u het uitje afmaken met een hapje en een drankje. Wil je een op maat gemaakte uitje organiseren en heb je speciale wensen? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact met ons op!
Quad Gouda

Adres locatie Gouda

Je vindt de Fundustry event locatie Gouda op:

Fundustry Gouda
Zuidelijke Dwarsweg 7a
Moordrecht
2841 LK

[huge_it_maps id=”1″]

Horeca bij uw uitje

Toon alle horeca

Om uw uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na uw uitje kunt ge genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Aperitief snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,95
panini
Panini
5,95
lunch
Lunch
Vanaf 12,50

De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag organiseer je bij Fundustry! Met acht centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry organiseert al jaren succesvolle kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. U geeft aan wat u wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. U hebt keuze uit meer dan 20 activiteiten als: quad rijden, slippen, offroad rijden, boogschieten, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry ook uitgebreide horeca mogelijkheden om uw uitje helemaal compleet te maken.

Met zeven centraal gelegen locaties in Nederland, is Fundustry goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!
De activiteiten bij Fundustry beginnen al vanaf slechts €9,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze speciaal samengestelde combi-deals of stel uw eigen uitje samen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

logo black