Over ons

De beste uitjes vind je bij Fundustry Events!

Fundustry organiseert al jaren succesvolle bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. U geeft aan wat u wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Er is keuze uit meer dan 20 activiteiten als: quad rijden, slippen, offroad rijden, boogschieten, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry ook uitgebreide horeca mogelijkheden om uw uitje helemaal compleet te maken.

Voor wie is Fundustry Events?

Fundustry Events is voor iedereen! Voor elke leeftijd heeft Fundustry Events wel een geschikt uitje. Van 7 tot 70, iedereen doet mee! Daarnaast hebben we nog speciale arrangementen voor familie uitjes, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, vergaderingen en kinderfeestjes. Fundustry Events is 7 dagen per week geopend.

Al vanaf 9,95 een uitje!

De activiteiten bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €9,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze speciaal samengestelde combi-deals, night-deals, games of stel zelf een uitje samen.

Waar is Fundustry Events?

Fundustry Events beschikt over 7 centrale locaties in Nederland en België. Fundustry Events heeft een evenementenlocatie in: Antwerpen, Harderwijk, Rotterdam, Gouda, Eindhoven, Assen en Nijmegen. Zo is er altijd wel een plek in de buurt voor uw uitje! Er is daarnaast voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen en de locaties zijn goed bereikbaar met voldoende parkeerplekken.

Meer weten over ons?

Neem contact met ons op voor al uw vragen!


De beste uitjes vind je bij Fundustry Events!

Een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag organiseer je bij Fundustry! Met acht centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry organiseert al jaren succesvolle kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. U geeft aan wat u wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. U hebt keuze uit meer dan 20 activiteiten als: quad rijden, slippen, offroad rijden, boogschieten, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry ook uitgebreide horeca mogelijkheden om uw uitje helemaal compleet te maken.

Met zeven centraal gelegen locaties in Nederland, is Fundustry goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Komen vergaderen met uw collega’s? Dat kan! Fundustry heeft twee geschikte vergaderlocaties, met gratis gebruik van een beamer en flip-over! U kunt na het vergaderen ook met het hele team quad rijden, slippen of meedoen aan de escaperoom. Voor een effectieve en actieve vergadering!

De activiteiten bij Fundustry beginnen al vanaf slechts €9,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze speciaal samengestelde combi-deals of stel uw eigen uitje samen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

logo black