Offroad rijden in Eindhoven

Offroad rijden

1 uur FUN!
  • 1 uur Offroad rijden
€54,95
Boek direct

Men's Special

Dubbel zoveel FUN!
  • Quad rijden
  • Offroad rijden
€74,95
Boek direct

Men's Special XL

Complete ervaring!
  • Quad rijden
  • Offroad rijden
  • Driften
€99,95
Boek direct

Deze bedrijven zijn al fan!

Bpost Fan
Carrefour Fan
Randstad Fan

Met ruige terreinwagens!

Offroad rijden

4×4 rijden is geschikt voor iedereen! Een uitgebreide cursus vooraf is niet verplicht, het enige wat je nodig hebt is slechts een rijbewijs! Een deskundige instructeur staat klaar om je alles te vertellen over het besturen van een terreinwagen. Als deze korte introductie voorbij is, wordt het tijd om in te stappen. Je betreedt met de terreinwagen ons speciaal aangelegde parcours vol schuine vlakken, diepe modderkuilen en steile hellingen.

Offroad wagen

Bij het Offroad rijden maken we bij Fundustry Adventures gebruik van de 4 wheel drive Daihatsu Feroza’s. Het jarenlange begrip in de outdoor markt voor stabiliteit en degelijk off road rijden! Het formaat van de auto is verrassend wendbaar zodat ook de nog niet zo ervaren bestuurder er een weg mee kan vinden op off road terrein! De wagen heeft genoeg vermogen om op gladde hoogtes te klimmen, door diepe waterplassen te rijden of indien nodig een andere Feroza uit de modder te trekken!

Offroad rijden programma

Na een warm ontvangst op onze locatie wordt je meegenomen naar ons terrein, waar tevens ook het offroad parcours is. Een instructeur verteld hoe de dag er zal uitzien en geeft een korte introductie over de terreinwagens. Daarna kan het echte avontuur beginnen! Je stapt in de terreinwagen en rijdt het modderige parcours op. Van de ene na de andere helling en obstakels probeer je het parcours te overmeesteren! Durf jij het aan?

Deze activiteit is ook in de avond mogelijk dankzij verlichte velden!

Dicht bij de Belgische grens!

Offroad rijden is absoluut de moeite waard, zo ook voor onze Belgische gasten. Met dank aan onze toffe locatie in Eindhoven (Nuenen) dicht bij de grens van België. Door deze spannende activiteit in een 4×4 weet je zeker dat het een onvergetelijk uitje wordt! Je maakt het mee bij Fundustry Adventures. Ben jij benieuwd naar de reactie van andere enthousiaste Belgische gasten? Je leest het hier.


Boek Offroad Rijden

Het leukste uitje op 4 wielen boek je snel en gemakkelijk. Direct een datum reserveren en betalen, meteen klaar voor het leukste dagje uit! Heb je een cadeaubon gekregen? Dan kun je de ontvangen code tijdens het boeken invullen. Boek dan het juiste uitje waar je een cadeaubon voor hebt. De prijs wordt dan automatisch verrekend.

Let op: Voor het uitje offroad rijden moet je minimaal 18 jaar zijn en in het bezit van een geldig (schakel)rijbewijs. Ben je 17 jaar en heb je al een rijbewijs, dan moet jouw coach ook het uitje boeken én meerijden tijdens het uitje. Zorg ervoor dat je de begeleiderspas kunt tonen op locatie. 

Offroad Rijden Arrangement 1


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


Cadeaubon Offroad Rijden

Op zoek naar een leuk cadeau? Ga voor een cadeaubon om offroad te rijden, kies voor 1 of 2 uur en verras je vriend(in) met een leuk uitje! Gemakkelijk en snel bestel je een cadeaubon, even afrekenen en binnen 2 minuten een mooie cadeaubon in je mailbox. Klaar om uit te printen en cadeau te geven! Wie ga jij verrassen met dit adrenalinevolle uitje op 4 wielen?!

Let op: Voor het uitje offroad rijden moet je minimaal 18 jaar zijn en in het bezit van een geldig (schakel)rijbewijs. Ben je 17 jaar en heb je al een rijbewijs, dan moet jouw coach ook het uitje boeken én meerijden tijdens het uitje. Zorg ervoor dat je de begeleiderspas kunt tonen op locatie. 

Arrangement 2 Offroad Rijden


De beste uitjes vind je bij Fundustry Adventures!

Een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag organiseer je bij Fundustry Adventures! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. U geeft aan wat u wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. U hebt keuze uit meer dan 20 activiteiten als: quad rijden, slippen, offroad rijden, boogschieten, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om uw uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Dordrecht, Merksplas en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo E1614163820886