Powered by Fundustry

Fundustry Events is de overkoepelende naam van diverse aanbieders van uitjes. Wellicht bent u bekend met één van onderstaande namen. Deze aanbieders zijn allen onderdeel van Fundustry.

Paintball op een authentieke Boerderij

In Ewijk bij Nijmegen kun je op de PaintballBoerderij paintballen, airsoften, lasergamen en nog veel meer in een ruim veld met diverse obstakels. Je kunt hier terecht voor dag uitstapjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en kinderfeestjes. Voor ieder wat wils in een mooie omgeving.

Paintball in grote Loods

In Rijkevorsel nabij Antwerpen ligt de PaintballLoods, een grote loods die vroeger als opslag werd gebruikt. Tegenwoordig staat er auto’s in, liggen er bruggen en zijn er verschillende beschutte plekken om een tof spel te spelen. Paintball en airsoft is hier mogelijk voor stoere kinderfeestjes, gave bedrijfsuitjes en hilarisch vrijgezellenfeesten.

Paintball in de buitenlucht op het Strand

In Ermelo bij Harderwijk ligt het PaintballStrand, precies aan het strand. De speelvelden buiten bieden talloze mogelijkheden van spellen. Een paar uur knallen is zo voorbij. Naast paintball kan er ook airsoft, lasergamen of archery tag worden gedaan. Na afloop is het heerlijk genieten op het terrasje aan zee.

Paintball in een ruime Manege

Midden in Rotterdam ligt de PaintballManege, een oude manege welke is omgetoverd tot paintball en airsoft arena. Ideaal voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Op deze locatie is je uitje ook makkelijk te combineren met workshops/citygames/escape rooms.

Airsoften in ruime Loods

In de AirsoftLoods, een oude loods in Rijkevorsel, kun je jezelf helemaal laten gaan tijdens een potje airsoften. Je schiet met 6 mm BB’s in een arena met diverse obstakels. Van banden en pallets tot oude trucks maken het speelveld compleet.

Quad rijden en slipcursus

Bij Traffic Control kun je diverse gemotoriseerde activiteiten doen. Quad rijden, offroad rijden, slipcursus en driften zijn de populairste uitjes. Leuk voor een dagje uit of om te doen met een vrijgezellenfeest! Er zijn diverse combinaties mogelijk met andere games en horeca om je uitje helemaal compleet te maken.

Veilig en stoer klimpark

Bij Zips en Ropes kun je diverse klimarrangementen boeken. Kies één van de verschillende hoogtes uit om op te klimmen of ga voor Full Adrenaline en probeer alle attracties uit. Leuk voor kinderfeestjes, maar ook goed om als teambuilding activiteit te doen met een bedrijfsuitje!

Leuke Shooting activiteiten

Bij Shooting Kings vind je alle shooting games bij elkaar. Speciaal voor kinderen, bedrijfsuitjes, vriendendagen en vrijgezellenfeesten. Er zijn verschillende combi’s met horeca en andere activiteiten mogelijk om het ieder naar zijn wens te maken! Paintball, airsoft, lasergamen, boogschieten en archery tag zijn de populairste games.

De leukste verjaardagsfeestjes!

Bij Heldenfeestje kun je het leukste kinderfeestje ooit boeken! Stoer en spannend voor kinderen vanaf 6 jaar. Een gaaf potje paintballen of airsoften, diverse workshops, klauteren in het klimpark of speuren tijdens een heldenmissie. Alles kan! Inclusief eten en drinken.

Durf jij je op te laten sluiten?

In Dordrecht zit Real Escape Rooms met 5 verschillende belevingskamers, na dit grote succes heeft Fundustry in Rotterdam 3 nieuwe escape rooms gebouwd met thriller- en actiethema’s. Doel is om binnen 60 minuten te ontsnappen. Ook goed te combineren met een workshop of citygame op de locaties.

Creatieve en culinaire uitjes

Bij I Love Workshops kun je diverse workshops boeken. Van creatief, tot culinair en edelsmeden. En van indoorgames tot citygames. Alles is mogelijk en makkelijk te combineren met onze horeca. Workshops zijn ook op locatie te doen en citygames in meer dan 65 steden in Nederland!

Origineel, hip en betaalbare workshops

Ook bij Workshopevents kun je kiezen uit tientallen workshops en citygames. Beauty en edelsmeden, maar ook speciale zomer en kerstworkshops. Ideaal voor een dagje weg met vriendinnen of om een vrijgezellenfeestje te vieren. Doe eens gek en maak er wat van!

Diverse leuke teamuitjes!

Op de website van Voetbalteamuitje vind je de leukste uitjes om met je sportteam te doen. Paintballen, airsoften, combipakketten of een gave workshop, alles kan.

Gratis paintballtickets

Op de website van DitisPaintball maak je kans op gratis tickets. Met deze tickets kun je kennis maken met paintballen. Je krijgt 2,5 uur de tijd om te schieten en een beperkt aantal kogels. Indien gewenst kun je deze bijkopen op locatie, maar je bent nergens toe verplicht. Alleen kennismaken is uiteraard ook mogelijk, mits je de tickets wint natuurlijk.

Gratis airsofttickets

Op de website van DitisAirsoft maak je kans op gratis tickets. Met deze tickets kun je kennis maken met airsoften. Je krijgt 3 uur de tijd om te schieten en een beperkt aantal kogels. Indien gewenst kun je deze bijkopen op locatie, maar je bent nergens toe verplicht. Alleen kennismaken is uiteraard ook mogelijk, mits je de tickets wint natuurlijk.


Reviews

Bedankt dat u klant bent bij ons!

Hopelijk heeft u een leuk uitje gehad. Fundustry Events biedt diverse activiteiten aan. Daarom zouden wij graag uw mening weten over uw ervaring van het dagje uit. Voel u vrij om een recensie achter te laten over uw leuke ervaring. Ook als u na uw bezoek nog tips, ideëen of verbeterpunten heeft horen wij die erg graag. Wij hopen u namelijk nogmaals te zien bij één van onze locaties!

U kunt uw ervaring delen op Tripadvisor maar ook direct via het volgende e-mailadres: [email protected].  

Tripadvisor


Fundustry Antwerpen

Escape Rooms
Escape Talk

Escape Room Reviews Antwerpen

Facebook
Fundustry Events
Fundustry Nijmegen
Fundustry Harderwijk
Fundustry Gouda
Fundustry Eindhoven
Fundustry Rotterdam
Fundustry Dordrecht
Fundustry Antwerpen
Zips ‘N Ropes
Escape Rooms

Google
Fundustry Nijmegen
Fundustry Harderwijk
Fundustry Gouda
Fundustry Eindhoven
Fundustry Rotterdam
Fundustry Dordrecht
Fundustry Antwerpen
Zips ‘N Ropes
Escape Rooms

Dagje weg.nl
Fundustry Antwerpen (cijfer 6.3)


logo black