Fundustry Rotterdam: Stijlvolle locatie!

Aan de rand van het Rotterdamse centrum ligt de locatie Fundustry Rotterdam. Hier kunt u paintballen in de oude Manege. Daarnaast is er voldoende ruimte voor grote workshop groepen. Ook zijn er 3 escaperooms te spelen en is het een ideaal startpunt voor diverse citygames.Adres & Contact

Bergse Linker Rottekade 20
3056 LA Rotterdam

Telefoon +32 85-8888581
E-mail [email protected]

Reistijd vanaf

Belgische grens - 50 min
Antwerpen - 1 uur
Breda - 40 uur

Faciliteiten

  • Gratis parkeren
  • Indoor activiteiten
  • Capaciteit 125 personen
  • Veel horeca mogelijkheden

Oneindige mogelijkheden

In Rotterdam heeft Fundustry Events een centrale locatie die geschikt is voor verschillende soorten uitjes. Met een groot indoor paintballveld, aparte quiz ruimtes en een grote horeca ruimte, bieden wij genoeg opties voor een leuk uitje. In onze workshopkeuken kunt u terecht voor de populaire Taart Workshop in Rotterdam. Met een eigen bar en horecakeuken verzorgen we de gehele horecabehoeften gedurende de hele dag. Deze locatie is ideaal voor grote groepen tot 125 personen en heeft een grote gratis parkeerplaats.


Meest populaire uitjes in Rotterdam


Alle uitjes in Rotterdam


Horeca mogelijkheden

Show all catering

Een greep uit onze horeca mogelijkheden.

bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Aperitief snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,95
panini
Panini
5,95
lunch
Lunch
Vanaf 12,50

Kaart van Rotterdam


De beste uitjes vind je bij Fundustry Events!

Een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag organiseer je bij Fundustry! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry organiseert al jaren succesvolle kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. U geeft aan wat u wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. U hebt keuze uit meer dan 20 activiteiten als: quad rijden, slippen, offroad rijden, boogschieten, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry ook uitgebreide horeca mogelijkheden om uw uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland, is Fundustry goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in o.a.: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Komen vergaderen met uw collega’s? Dat kan! Fundustry heeft twee geschikte vergaderlocaties, met gratis gebruik van een beamer en flip-over! U kunt na het vergaderen ook met het hele team quad rijden, slippen of meedoen aan de escaperoom. Voor een effectieve en actieve vergadering!

De activiteiten bij Fundustry beginnen al vanaf slechts €9,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze speciaal samengestelde combi-deals of stel uw eigen uitje samen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo E1614163820886