Fundustry Harderwijk: Sfeervolle locatie!

Fundustry Harderwijk is een locatie aan strand Horst in Ermelo. Hier kunu zich de hele dag vermaken met paintball, airsoft, workshops, of in de ruime horeca die wij bieden. Maak uw dagje strand compleet met een actief uitje. Of ga voor een compleet bedrijfsuitje met één van de vele teambuilding games.Adres & Contact

Palmbosweg 8
3853 LB Ermelo
Telefoon +32 85-8888581
E-mail [email protected]

Reistijd vanaf

Amersfoort - 15 min
Almere - 20 min
Apeldoorn - 35 min

Faciliteiten

  • Indoor en outdoor
  • Veel horeca mogelijkheden
  • Capaciteit 500 personen

Oneindige mogelijkheden

Harderwijk is de ideale locatie voor een uitje lekker aan het water. Vooral op zonnige dagen is het dubbel genieten. Even vooraf een drankje op ons terras met een mooi uitzicht en daarna met al uw vrienden en vriendinnen genieten van een uitje. Ook op koude dagen zijn we open, binnen is er een warme en sfeervolle bar met voldoende plek.


Meest populaire uitjes in Harderwijk


Alle activiteiten in Harderwijk


Horeca mogelijkheden

Show all catering

Bekijk een selectie van onze horeca opties.

bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Aperitief snacks
Vanaf 5,95
panini
Panini
5,95
lunch
Lunch
Vanaf 12,50
drinken
Drankjes
Vanaf 2,95

Kaart van Harderwijk


De beste uitjes vind je bij Fundustry Events!

Een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag organiseer je bij Fundustry! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry organiseert al jaren succesvolle kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. U geeft aan wat u wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. U hebt keuze uit meer dan 20 activiteiten als: quad rijden, slippen, offroad rijden, boogschieten, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry ook uitgebreide horeca mogelijkheden om uw uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland, is Fundustry goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in o.a.: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Komen vergaderen met uw collega’s? Dat kan! Fundustry heeft twee geschikte vergaderlocaties, met gratis gebruik van een beamer en flip-over! U kunt na het vergaderen ook met het hele team quad rijden, slippen of meedoen aan de escaperoom. Voor een effectieve en actieve vergadering!

De activiteiten bij Fundustry beginnen al vanaf slechts €9,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze speciaal samengestelde combi-deals of stel uw eigen uitje samen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo E1614163820886