Fundustry Eindhoven: Actievolle locatie!

In Nuenen vindt u locatie Fundustry Eindhoven waar gemotoriseerde activiteiten de boventoon voeren. Altijd al eens willen quad rijden, driften of een slipcursus willen volgen? De volledig ingerichte banen zijn hier het hele jaar klaar voor. Ook is het mogelijk te paintballen en te genieten van de horeca mogelijkheden.Adres & Contact

Pastoorsmast 5
5673 TC Nuenen

Telefoon +32 85-8888581
E-mail [email protected]

Reistijd vanaf

Turnhout - 45 min
Genk - 1 uur
Belgische grens - 30 min

Faciliteiten

  • Gratis parkeren
  • Indoor en outdoor mogelijkheden
  • Capaciteit 750 personen
  • Horeca mogelijkheden

Oneindige mogelijkheden

Op onze locatie in Eindhoven zijn er veel mogelijkheden voor grote en kleine groepen. Van een slipcursus tot het Ik hou van Holland spel. Of het nou gaat om iets rustigs of juist heel actief, alles is mogelijk. Lees hier meer over onze veelgeboekte activiteit Quad rijden in Eindhoven. Met ons grote aanbod aan activiteiten is het ook gemakkelijk om combinaties te maken voor een extra uitgebreid uitje. Daarnaast biedt Fundustry Events genoeg horecamogelijkheden op deze locatie. Van een simpele koffie met koek tot een uitgebreide barbecue. Ideaal dus voor een bedrijfsuitstap of een vrijgezellenfeest. Op onze locatie in Eindhoven is het mogelijk om gratis te parkeren.


Meest populaire uitjes in Eindhoven


Alle uitjes in Eindhoven


Horecamogelijkheden

Show all catering

Een greep uit onze horecamogelijkheden.

bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Aperitief snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,95
panini
Panini
5,95
lunch
Lunch
Vanaf 12,50

Kaart van Eindhoven


De beste uitjes vind je bij Fundustry Events!

Een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag organiseer je bij Fundustry! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry organiseert al jaren succesvolle kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. U geeft aan wat u wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. U hebt keuze uit meer dan 20 activiteiten als: quad rijden, slippen, offroad rijden, boogschieten, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry ook uitgebreide horeca mogelijkheden om uw uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland, is Fundustry goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in o.a.: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Komen vergaderen met uw collega’s? Dat kan! Fundustry heeft twee geschikte vergaderlocaties, met gratis gebruik van een beamer en flip-over! U kunt na het vergaderen ook met het hele team quad rijden, slippen of meedoen aan de escaperoom. Voor een effectieve en actieve vergadering!

De activiteiten bij Fundustry beginnen al vanaf slechts €9,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze speciaal samengestelde combi-deals of stel uw eigen uitje samen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo E1614163820886