Fundustry Dordrecht: Gezellige locatie!

Midden in Dordrecht vind je Fundustry Dordrecht, een locatie waar spanning en actie centraal staan. Op deze locatie speel je diverse spannende escaperooms. Ook is het een gezellige locatie voor culinaire en creatieve workshops. Liever een citygame starten? Super makkelijk, aangezien je midden in het centrum zit.Adres & Contact

Vest 108
3311 TX Dordrecht
Telefoon +32 85-8888581
E-mail [email protected]

Reistijd vanaf

Gorinchem - 25 min
Breda - 25 min
Rotterdam - 30 min

Faciliteiten

  • Indoorlocatie
  • Veel horeca mogelijkheden
  • Capaciteit 200 personen

Oneindige mogelijkheden

In Dordrecht maken wij voor al onze workshops gebruik van onze eigen inspirerende workshopruimte. In een gezellige sfeer en ruimte een workshop of game volgen tot en met maximaal 200 personen. Op deze locatie zijn ook aparte kamers, zogehete escaperooms. Hierin word je opgesloten met je grootste angsten. Durft u de Escape Rooms in Dordrecht te betreden? Onze locatie is van alle gemakken voorzien. Geniet ook van onze vele horecamogelijkheden.


Meest populaire uitjes in Dordrecht


Horeca mogelijkheden

Show all catering

Bekijk een selectie van onze horeca opties.

bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Aperitief snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,95
lunch
Lunch
Vanaf 12,50
panini
Panini
5,95

Kaart van Dordrecht


De beste uitjes vind je bij Fundustry Events!

Een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag organiseer je bij Fundustry! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry organiseert al jaren succesvolle kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. U geeft aan wat u wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. U hebt keuze uit meer dan 20 activiteiten als: quad rijden, slippen, offroad rijden, boogschieten, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry ook uitgebreide horeca mogelijkheden om uw uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland, is Fundustry goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Komen vergaderen met uw collega’s? Dat kan! Fundustry heeft twee geschikte vergaderlocaties, met gratis gebruik van een beamer en flip-over! U kunt na het vergaderen ook met het hele team quad rijden, slippen of meedoen aan de escaperoom. Voor een effectieve en actieve vergadering!

De activiteiten bij Fundustry beginnen al vanaf slechts €9,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze speciaal samengestelde combi-deals of stel uw eigen uitje samen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo E1614163820886