Fundustry Ardennen: Avontuurlijke locatie

In de prachtige grensstreek de Ardennen vind je Fundustry Ardennen. Een locatie waar snelheid en actie centraal staan. Je speelt hier paintball en racet op verschillende manier de heuvel af. Op een fiets, een step of in een opblaasband! Een gezellige locatie, ideaal voor tijdens een weekendje weg met vrienden.


Adres & Contact

Aisomont 70
4980 Trois-Ponts

Telefoon 0032-32984585
E-mail [email protected]

Reistijd vanaf

Luik - 50 min
Spa - 30 min
Grens met Luxemburg - 30 min

Faciliteiten

  • Outdoor
  • Survival in de natuur
  • Actieve uitjes
  • Ideaal voor groepen
  • Midden in de Ardennen

Actieve locatie in de Ardennen

Midden in de groene natuur liggen de Ardennen. Een recreatiegebied in het zuiden van België. Een grensstreek met veel outdoor mogelijkheden. Deze locatie heeft ruimte voor verschillende activiteiten die goed zijn voor teambuilding, maar ook fun voor vrienden en vrijgezellenfeesten. Paintball, Expeditie Robinson, Racings en veel meer snelle activiteiten. Met vrienden of vriendinnen genieten van de buitenlucht en tegelijkertijd samen lachen tijdens een potje schieten of op volle snelheid de berg af op fietsen, steps of andere voertuigen. Voor- of achteraf een hapje of drankje is geen enkel probleem, neem vooral even contact met ons op om de mogelijkheden op maat te bespreken.


Meest populaire uitjes in de Ardennen


Horeca mogelijkheden

Show all catering

Een greep van onze horeca mogelijkheden.

bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Aperitief snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,95
lunch
Lunch
Vanaf 12,50
panini
Panini
5,95

Kaart van Ardennen


De beste uitjes vind je bij Fundustry Events!

Een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag organiseer je bij Fundustry! Altijd bij u in de buurt en met talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry organiseert al jaren succesvolle kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. U geeft aan wat u wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. U hebt keuze uit meer dan 20 activiteiten als: quad rijden, slippen, offroad rijden, boogschieten, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry ook uitgebreide horeca mogelijkheden om uw uitje helemaal compleet te maken.

Met veel centraal gelegen locaties in Nederland, is Fundustry goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in o.a.: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen, Apeldoorn, Ardennen en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Komen vergaderen met uw collega’s? Dat kan! Fundustry heeft twee geschikte vergaderlocaties, met gratis gebruik van een beamer en flip-over! U kunt na het vergaderen ook met het hele team quad rijden, slippen of meedoen aan de escaperoom. Voor een effectieve en actieve vergadering!

De activiteiten bij Fundustry beginnen al vanaf slechts €9,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze speciaal samengestelde combi-deals of stel uw eigen uitje samen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo E1614163820886