AntwerpenAdres & Contact

2330 Merksplas
Industrieweg 8

Deze locatie ligt op 45 minuten rijden van Antwerpen Centrum

Telefoon: 0032 3 808 26 65
E-mail: [email protected]

Reistijd vanaf

Breda - 25 min
Antwerpen Centrum - 45 min
Turnhout - 15 min

Faciliteiten

  • Indoor
  • Gratis parkeren
  • Horeca mogelijkheden
  • Net over de NL grens
  • Capaciteit 100 personen

Oneindige mogelijkheden

Een unieke locatie net over de grens in België. Geschikt voor groepen tot maximaal 100 personen. Deze locatie bevindt zich in een oude loods en heeft een uitgebreid paintballveld met een ware legertruck, uitkijkposten, rioolbuizen en autowrakken. In Merksplas is het mogelijk om te paintballen met grote groepen, maar ook Airsoft is mogelijk. Airsoft is de meest realistische vorm van paintball waar de deelnemers echte legeruitrusting krijgen en replica wapens! Wilt u toch liever rustig aan doen? Dan komt u gezellig pokeren of quizzen met al uw vrienden en vriendinnen! Achteraf of vooraf een hapje en drankje is ook helemaal geen probleem. Meer weten over de horeca mogelijkheden? Neem contact met ons op.


Meest populaire uitjes in AntwerpenKaart van Merksplas


De beste uitjes vind je bij Fundustry Events!

Een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag organiseer je bij Fundustry! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry organiseert al jaren succesvolle kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. U geeft aan wat u wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. U hebt keuze uit meer dan 20 activiteiten als: quad rijden, slippen, offroad rijden, boogschieten, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry ook uitgebreide horeca mogelijkheden om uw uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland, is Fundustry goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Komen vergaderen met uw collega’s? Dat kan! Fundustry heeft twee geschikte vergaderlocaties, met gratis gebruik van een beamer en flip-over! U kunt na het vergaderen ook met het hele team quad rijden, slippen of meedoen aan de escaperoom. Voor een effectieve en actieve vergadering!

De activiteiten bij Fundustry beginnen al vanaf slechts €9,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze speciaal samengestelde combi-deals of stel uw eigen uitje samen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo E1614163820886