Koeien Beschilderen

Koe Schilderen

Bonte Koe Workshop!
  • Workshop Koe Schilderen
€34,95
Boek direct

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco met Muffin
  • Workshop Koe Schilderen
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of 3 gangen menu
€79,95

Fundustry TOP Deal

Compleet pakket!
  • Koffie of Prosecco met Muffin
  • Workshop Koe Schilderen
  • Extra 2 activiteiten naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of 3 gangen menu incl. onbeperkt drinken
€99,95

Man of vrouw, jong of oud, iedereen kan een koe beschilderen!

Beschilder papier maché koeien tijdens deze workshop. Kies uit ons ruime assortiment van kleuren en stijlen en ontwerp een unieke koe.

Deze workshop is uitermate geschikt voor allerlei soorten uitjes, zoals vrijgezellenuitjes of vriendinnenuitjes.

De papier maché koe is 35 centimeter en iedereen beschildert deze naar eigen wens. Iedereen heeft een andere stijl dus elke koe is uniek.

Een workshop kun je al doen met een klein gezelschap vrienden of familie. Uiteraard hebben we ook genoeg plek voor grotere groepen.


Koe Schilderen Boeken


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De beste uitjes vind je bij Fundustry Adventures!

Een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag organiseer je bij Fundustry Adventures! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. U geeft aan wat u wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. U hebt keuze uit meer dan 20 activiteiten als: quad rijden, slippen, offroad rijden, boogschieten, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om uw uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Dordrecht, Merksplas en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo E1614163820886