Prijzen en tijdsduur

1,5 uur
Klimmen
 • 1,5 uur klimmen
 • Huur klimmateriaal
 • Begeleiding
 • Groepsfoto
 •  
 •  

€ 17,50 p.p.

Boek direct
2 uur
All-in klimmen
 • 1,5 uur klimmen
 • Huur klimmateriaal
 • Boogschieten
 • Pannenkoeken-menu + onbeperkt limonade
 • Begeleiding
 • Groepsfoto

€ 26,- p.p.Meest gekozen pakket

Boek direct


Een onvergetelijk kinderfeestje!

Klimpark vol adrenaline!

In ons super uitdagende adrenaline park, gaan de helden op een onvergetelijke missie! KingKong moet verslagen worden, en de Indiana Jones helden gaan dit doen! Uit onze 10 duizelingwekkende attracties mogen de kinderen er 3 kiezen. Durven ze de vrije val van 10 meter hoogte, of kiezen ze liever het abseilen? Alles mag!

Ruime keuze!

Er kan gekozen worden uit 10 geweldige attracties. Klimroutes op 3 en 6 meter hoogte, abseilen, vrije val, de mega schommel, het aapklimmen, en nog veel meer! Nieuwsgierig naar al onze activiteiten in het klimpark? Kijk dan op de website van Zips ‘n Ropes voor alle attracties!

Veiligheid voorop!

Onze instructeurs zijn een professionele training ondergaan. Ze weten precies wat wel of niet mag. Veiligheid is immers zeer belangrijk bij het klimmen! Ze nemen je mee door het hele klimpark en kunnen je elk moment weer naar beneden halen! Voor de zipline (High Voltage) geldt een 1.40 meter minimumlengte, te kleine/lichte personen kunnen niet aan de overkant komen.  

Gemaakt voor kinderen

Alle attracties in ons klimpark zijn zo gemaakt dat kinderen er veilig en soepel gebruik van kunnen maken. De een iets moeilijker dan de ander, maar zeker haalbaar! Met deze mogelijkheden ben je verzekerd van een leuke activiteit voor een kinderfeest! Dit kinderfeestje duurt 1,5 uur en is inclusief de huur van al het klimmateriaal.

Een compleet kinderfeestje!

Een gezellige afsluiting van het feestje doe je met een heerlijke pannenkoeken-menu en onbeperkte limonade! Laat de rommel maar staan, dat regelen wij! Het kinderfeestje wordt op deze manier helemaal verzocht tot in de puntjes! Bekijk hieronder onze upgrades!


Eten & Drinken

Toon alle horeca

Om je kinderfeestje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na uw kinderfeestje kunt u genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.


De leukste kinderfeestjes vind je bij Fundustry!

Een kinderfeestje organiseer je bij Fundustry Events! Met acht centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry organiseert al jaren succesvolle kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. U geeft aan wat u wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. U hebt keuze uit meer dan 20 activiteiten als: quad rijden, slippen, offroad rijden, boogschieten, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry ook uitgebreide horeca mogelijkheden om uw uitje helemaal compleet te maken.Met zeven centraal gelegen locaties in Nederland, is Fundustry goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De kinderfeestje bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle kinderfeestje zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze kinderfeestje of vraag een offerte aan om zelf een kinderfeestje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

logo black