Prijzen en tijdsduur

3 uur
Italiaanse Kookworkshop Basis
 • Kookwedstrijd 3 gangen - 2 uur
 • Aan tafel - 1 uur
 • Incl. materialen en ingrediënten
 • Professionele begeleiding + groepsfoto
 •  
 •  

€ 49,95 p.p.

Boek direct
3 uur
Italiaanse Kookworkshop Extra
 • Kookwedstrijd 3 gangen - 2 uur
 • Aan tafel - 1 uur
 • Incl. materialen en ingrediënten
 • Twee drankjes naar keuze + muffin
 • Professionele begeleiding + groepsfoto
 •  

€ 64,95 p.p.

Boek direct
3 uur
Italiaanse Kookworkshop Uitgebreid
 • Kookwedstrijd 3 gangen - 2 uur
 • Aan tafel - 1 uur
 • Incl. materialen en ingrediënten
 • Vier drankjes naar keuze + muffin
 • Professionele begeleiding + groepsfoto
 •  

€ 69,95 p.p.

Boek direct


Deze bedrijven zijn al fan!

Bpost Fan
Carrefour Fan
Randstad Fan

Culinaire Kookwedstrijd

In onze keuken komen jullie samen om de strijd vol vuur en vlam aan te gaan. De groep wordt in twee teams verdeeld. Je speelt eerst een paar kleine kookspelletjes, de winnaar mag de recepten en ingrediënten kiezen, de verliezer krijgt de rest toegewezen. Dit kan voordelig zijn of niet… Je weet namelijk nog niet wat je moet gaan maken.

Ieder team maakt een Italiaans voorgerecht met de ingrediënten die ze krijgen. Dit is volledig op eigen interpretatie want een recept krijg je er niet bij. Ga aan de slag met groente, kruiden en basisingrediënten. Werk wel door, want er is een tijdslimiet! Na het voorgerecht ga je door naar het hoofdgerecht. Hiervoor krijg je ingrediënten en een recept, maar dan kunt u alsnog uw eigen fantasie loslaten want de begeleider proeft uiteindelijk het resultaat. De nagerechten worden ook op recept gemaakt en bevatten veel verse ingrediënten. Alle gerechten hebben een Italiaans tintje, zo passen alle smaken bij elkaar.

De begeleider is aanwezig om recepten en ingrediënten uit te delen en toe te zien op eventuele valsspelers. Al is dat haast niet mogelijk in onze Italiaanse keuken. Het eindresultaat wordt geproefd door de begeleider en de winnaar wordt verrast met een heerlijke prijs. Na afloop van het koken gaan jullie samen aan tafel genieten van de Italiaanse creaties. Zo is er voldoende ruimte om na te praten over de kookwedstrijd.

Workshop op eigen locatie
Deze workshop op eigen locatie houden is ook mogelijk. Hiervoor geldt een toeslag van €5,- per persoon. Daarbij rekenen we een starttarief van €25,- per workshop en een vergoeding van €1,10 per km (gerekend vanuit onze vestiging in Rotterdam). Houd er rekening mee dat een volledig uitgeruste keuken hiervoor noodzakelijk is.
Een workshop kun je al doen met een klein gezelschap vrienden of familie. Uiteraard hebben we ook genoeg plek voor grotere groepen.

Drankjes naar keuze bestaat uit bier, wijn of frisdrank.


Horeca mogelijkheden

Toon alle horeca

Om uw uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na het uitje kunt u genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Aperitief snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,95
panini
Panini
5,95
lunch
Lunch
Vanaf 12,50

De beste uitjes vind je bij Fundustry Events!

Een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag organiseer je bij Fundustry! Met acht centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry organiseert al jaren succesvolle kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. U geeft aan wat u wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. U hebt keuze uit meer dan 20 activiteiten als: quad rijden, slippen, offroad rijden, boogschieten, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry ook uitgebreide horeca mogelijkheden om uw uitje helemaal compleet te maken.

Met acht centraal gelegen locaties in Nederland en Belgiëis Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Dordrecht, Rijkevorsel en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

logo black