CSI Citygame

CSI Citygame

Spannend spel in de stad!
  • CSI Citygame
€29,95
Boek direct

Fundustry XL Deal

Compleet pakket!
  • Koffie met Muffin
  • CSI Citygame
  • Kipmenu incl. drankje
€49,95

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco
   met Muffin
  • CSI Citygame
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of
   3 gangen menu
€79,95

Deze bedrijven zijn al fan!

Randstad Fan
Bpost Fan
Carrefour Fan

Ga met je rechercheteams op zoek naar de aanwijzingen!

Er is een seriemoordenaar aan de gang en enkele moorden zijn al gepleegd. Vind de aanwijzingen en oplossingen en vind de seriemoordenaar.

Je bent als rechercheteam verantwoordelijk voor:
– Erachter komen wie de seriemoordenaar is
– Snel onderzoek: zorg dat er niet nog meer slachtoffers vallen
– Zorg dat je het snelste team bent dat de seriemoordenaar heeft gevonden

De teams ontmoeten elkaar op een eindlocatie. De antwoorden en bevindingen worden overhandigd aan de commissaris (teambegeleider). Wie het eerst de seriemoordenaar heeft opgepakt/of de minste slachtoffers heeft wint!

Onze professionele begeleider begeleidt de hele CSI.

SPECIAL: De CSI Citygame is in Nijmegen en Harderwijk ook op een Solex te spelen met een groep van 6-12 personen. Bekijk de Solex Game Tour.

Een citygame kun je al doen met een klein gezelschap vrienden of familie. Uiteraard zijn er ook genoeg mogelijkheden voor grotere groepen


Boek CSI Citygame

De spannendste citygame boek je snel en gemakkelijk. Direct een datum reserveren en betalen, meteen klaar voor het leukste dagje uit! Heb je een cadeaubon gekregen? Dan kun je de ontvangen code tijdens het boeken invullen. Boek dan het juiste uitje waar je een cadeaubon voor hebt. De prijs wordt dan automatisch verrekend.

1,5 meter Citygame


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De beste uitjes vind je bij Fundustry Adventures!

Een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag organiseer je bij Fundustry Adventures! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. U geeft aan wat u wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. U hebt keuze uit meer dan 20 activiteiten als: quad rijden, slippen, offroad rijden, boogschieten, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om uw uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Dordrecht, Merksplas en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo E1614163820886