Prijzen en tijdsduur

2,5 uur
Teambuilding Games
 • Archery Tag
 • Escape Room Car edition
 • Expeditie Robinson
 • Begeleiding + groepsfoto
 •  
 •  

€ 34,95 p.p.

Boek direct
2,5 uur
Teambuilding Games +
 • 1,5 uur Highland Games
 • 1 uur Quad Rijden
 • Begeleiding + groepsfoto
 •  
 •  
 •  

€ 54,95 p.p.

Boek direct
2,5 uur
Teambuilding Games ++
 • 1,5 uur Solex Rijden
 • 1 uur Quad Rijden
 • Begeleiding + groepsfoto
 •  
 •  
 •  

€ 64,95 p.p.

Boek direct


Deze bedrijven zijn al fan!

Bpost Fan
Carrefour Fan
Randstad Fan

Voor een échte teambuilding!

Inhoud Teambuilding Games

Een goed teamgevoel creëren is ontzettend belangrijk. Een teambuilding uitje zal gegarandeerd het teamgevoel versterken!

Er is niet één methode om een sterk teamgevoel te vormen. Elk team is anders en vereist ook een andere aanpak. Door ons grote terrein hebben we plek voor zowel kleine als een grote groep deelnemers. Samenwerken staat voorop en er zal gegarandeerd veel geleerd en gelachen worden.

Bij de Teambuilding Games hebben we 3 teambuilding onderdelen gecombineerd tot één effectief teambuilding uitje!

– Archery tag
– Escape Room
– Expeditie Robinson
– In Ewijk en Ermelo wordt de Escape Room vervangen door het handboeien- en moerrasspel

Archery Tag
Archery Tag is een vorm van trefbal, alleen dan met een pijl en boog i.p.v. een bal! Je schiet tegenstanders het veld uit met pijl en boog. Rennen, duiken, dekking zoeken en schiet!! Blijf opletten want de tegenstander zit overal!

Escape Room
Weet jij samen met je team binnen 60 minuten te ontsnappen uit de escape room special car edition? Hierbij zit je niet opgesloten in een kamer, maar in een auto. Met puzzelen en samenwerken kom je heel ver in deze kleine ruimte. In Harderwijk en Nijmegen wordt de escaperoom vervangen door het handboeien- en moerasspel.

Expeditie Robinson
Tijdens dit onderdeel speel je 4 spellen tegen het andere team. Het gaat om samenwerken, logisch nadenken, snelheid en precisie. Alleen dan zul je het kamp aan de andere kant van het parcours eerder halen dan het andere team!

Solex + Quad Rijden
Bij de + varianten stap je ook op een Solex of Quad om de buurt te verkennen. Deze arrangementen zijn alleen mogelijk in Ermelo en Ewijk (quad alleen Ewijk) en met maximaal 12 personen. Zo kun je ook met een kleine groep een gemotoriseerde teambuilding activiteit doen. Met de solex trek je de omgeving in voor diverse spellen en met de quad ga je een behendigheidsparcours op om je beheersing te tonen. Let op: voor de solex tocht wordt van iedere deelnemer minimaal een AM rijbewijs gevraagd (bij een B-rijbewijs krijg je deze erbij). Nog niet in het bezit van het juiste rijbewijs, neem dan contact op voor de mogelijkheden van een elektrische fiets om mee te rijden met de groep.

Voorbeeldprogramma

15:00 – Ontvangst op locatie
15:15 – Archery Tag
15:45 – Escape Room
16:45 – Pauze
17:00 – Expeditie Robinson

De tijdsduur van de activiteiten is sterk afhankelijk van de groepsgrootte.

Waarom is teambuilding belangrijk?

Teambuilding is niet alleen leuk maar het zorgt ook voor een betere werksfeer. Een goede werksfeer zorgt er voor dat medewerkers gemotiveerder en productiever zijn. Met de teambuilding games leer je als team met elkaar samen te werken, elkaar te vertrouwen en beter te communiceren. Teambuilding zorgt er voor dat de teamleden elkaar beter leren kennen en het is dan ook een uitstekende manier om elkaars zwakke en sterke punten te leren kennen. Zo leer je elkaar ook meer te waarderen op de werkvloer.

Teambuilding uitje organiseren
Met de teambuilding games hebben we het ideale teambuilding uitje samengesteld zodat jullie zelf niks meer hoeven te regelen. Wij hebben een afwisselend programma voor jullie samengesteld voor zowel kleine als grote groepen. Zo hoeven jullie zelf niet te zoeken naar de verschillende activiteiten. Natuurlijk is een teambuilding uitje bij Fundustry ook te combineren met eten en drinken.


Horeca bij jouw uitje

Toon alle horeca

Om het uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Aperitief snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,95
panini
Panini
5,95
lunch
Lunch
Vanaf 12,50

De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met acht centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry organiseert al jaren succesvolle kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. U geeft aan wat u wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. U hebt keuze uit meer dan 20 activiteiten als: quad rijden, slippen, offroad rijden, boogschieten, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry ook uitgebreide horeca mogelijkheden om uw uitje helemaal compleet te maken.

Met acht centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Dordrecht, Rijkevorsel en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

logo black