Action Pack

Veel actie op de baan!
    • Driften
    • Quad Rijden
€74,95
Boek direct

Deze bedrijven zijn al fan!

Bpost Fan
Carrefour Fan
Randstad Fan

Wil je een uitje vol actie?

Action Pack

Met activiteiten als driften, quad rijden en the escaperoom heb je een volledige dag aan actie! Niet bekend met de activiteiten? Dankzij onze ervaren instructeurs hoef je geen zorgen op te wekken. Met korte en gerichte instructies heb je al gauw alles onder de knie. Action Pack is uitermate geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Dus ook ideaal als vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag. Geniet ook van dit uitje vol actie, boek Action Pack!

Programma

Na ontvangst op onze locatie beginnen we direct met de actie. Samen met de instructeur ga je richting ons quad parcours om quad te rijden. Allereerst krijg je een korte toelichting over het berijden van een quad. Daarna is het tijd om op de quads te stappen en vol gas het parcours af te gaan! Na dit actieve begin wordt het tijd voor nog meer actie. Het is namelijk tijd om te gaan driften! Altijd al willen driften, net als in de films? Laat je driftkunsten dan zien!

Tot slot wordt er afgesloten met een hersens krakende activiteit, namelijk The Escaperoom. Fundustry heeft een speciale variant van The Escaperoom die pas bekend wordt bij ontvangst. Het is al wel zeker dat samenwerken cruciaal is en het een pittige uitdaging wordt.

Voorbeeldprogramma

  • 13:00 – Ontvangst op onze locatie
  • 13:15 – Quad rijden
  • 14:15 – Pauze
  • 14:45 – Driften
  • 15:45 – Afsluiting aan de bar


Boek Action Pack


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De beste uitjes vind je bij Fundustry Events!

Een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag organiseer je bij Fundustry! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry organiseert al jaren succesvolle kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. U geeft aan wat u wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. U hebt keuze uit meer dan 20 activiteiten als: quad rijden, slippen, offroad rijden, boogschieten, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry ook uitgebreide horeca mogelijkheden om uw uitje helemaal compleet te maken.

Met verschillende centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Dordrecht, Rijkevorsel en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

logo black